У Тернополі трапилася ДТП: в одного із водіїв виявили 2,29 проміле алкоголю

Опубліковано в Новини 24.06.2020

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Шептицького — Живова надійшло патрульним вчора, близько 22.00 години.

Прибувши на місце події, інспектори з’ясували, що водій автомобіля ЗАЗ, рухаючись другорядною дорогою, не надав перевагу в русі водієві автомобіля Volkswagen Crafter, який в той момент рухався головною дорогою, внаслідок чого відбулося зіткнення.

До всього, патрульні запідозрили, що водій ЗАЗ перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти відповідний огляд на алкотестері Драгер. Результат — 2, 29 проміле алкоголю в крові, що перевищує дозволену норму в 11 разів.

У підсумку, поліцейські склали на 32-річного водія-порушника адмінпротоколи за ст.124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Фото: Патрульна поліція Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

15.04.2024 soroka
Віталій Кличко передав бригаді Нацгвардії «Рубіж» пів тисячі FPV-дронів
Мер Києва Віталій Кличко відвідав бійців батальйону «Свобода» та передав 500 FPV-дронів від громади Києва.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.