Де пили, там і пляшки залишили: на Тернопільщині смітять у центрі міста

Опубліковано в Новини 22.06.2020

У Хоросткові на Тернопільщині порожні пляшки з-під алкоголю та інше сміття відпочивальники залишили просто на лавках.

Про це у спільноті Молодіжна Рада Хоростківської ОТГ написав Міша Міша та оприлюднив фото.

У коментарях люди не стримують гніву.

– Давно кажу, що треба відеоспостереження у всіх населених пунктах! Знайти і прогнати містом це бидло, відшкодувати збитки в 50-кратному розмірі, а тоді ще 15 діб, аби вулиці прибирали! Може б так навчилися цінувати чужу працю і кошти! – прокоментувала Maria Ratti.

–  Так, правда там щовечора зібрання і лиш пройтися поряд то слухати соромно, що це наша молодь і «наші» діти, от що саме цікаво... Відсутність батьківського виховання і вседозволеність породжує ось такий сум... лиш не думайте батьки, що це і вас мине ... вдома таке дитя ще з часом і не таке вам втворить ... успіху вам і терпіння в пожинанні плодів своєї «любові»! написала Галина Трач.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.