П'яний тернополянин розбив лобове скло та дзеркало у маршрутці

Опубліковано в Новини 22.06.2020
Покарання за вчинення хуліганських дій доведеться понести 56-річному жителю обласного центру. Зловмисник у Тернополі на вулиці Живова розбив лобове скло та дзеркало на маршрутному транспортному засобі, через зауваження водія.
 
До співробітників Тернопільського відділу поліції звернувся 48-річний водій автобуса. За його словами, на зупинці громадського транспорту в салон автобуса зайшов чоловік напідпитку. Кермувальник маршрутки зробив пасажирові зауваження, щодо відсутності у нього захисної маски. Це обурило чоловіка й він розпочав конфлікт. Правопорушник пошкодив транспортний засіб. 
 
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, працівники якої опитали свідків та очевидців.
 
В ході проведення слідчих дій поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 56-річний тернополянин. Він вперше потрапляє в поле зору правоохоронців.
 
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 ККУ – хуліганство. Окрім цього на чоловіка складено протокол за вчинення адміністративного правопорушення передбаченого ст. 44-3 КУпАП «порушення правил щодо карантину людей».
 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.