У райцентрі на Тернопільщині невідомі зламали дитячу гойдалку (фотофакт)

Опубліковано в Новини 20.06.2020

У Бережанах невідомі поламали дитячу гойдалку, яка і так була зовсім не новою.

Про це у спільноті «Підслухано в Бережанах» написала Іруха Фик та оприлюднила фото.

– Цікаво, що це за «коні» каталися, щоб так гойдалка трісла? І хто це все поправить? Кожна гойдалка краща іншої «страшилки і скрипучки» для дітей. Куди з дитиною йти? написала Іруха Фик.

У коментарях користувачі зазначають, що часто бачили на гойдалці підлітків, які користувалися нею необережно.

– Неодноразово помічав, як підлітки сильно розгойдувались, але що говорити? Якщо батьки не виховали, вже нічого не поможе, написав Андрій Марущак.

– Камери відеонагляду, і штрафи батькам швидко навчають культури. Але то для Бережан не реально, краще пофоткатись їм в залі і зробити вигляд що, щось роблять. Бо коли не йду в місто пів міської ради гуляє по центру, – прокоментувала Ірина Меджидова.

– Наші можновладці з такого дитинства, де все скрипіло і трищіло, такі пейзажі для них норма, потрібно потерпіти ще з років 10... написав Bohdan Bilyk.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.