Водія, який вчинив смертельне ДТП на Тернопільщині, засудили до 7 років позбавлення волі

Опубліковано в Новини 21.06.2020

Прокуратура Тернопільської області здійснювала процесуальне керівництво та забезпечила публічне обвинувачення у суді за ч.2 ст.286 КК України стосовно водія автомобіля, що насмерть збив дівчину поблизу Борщова.

Прокурором доведено у суді, що 6 січня 2018 року водій, керуючи технічно справним автомобілем «Toyota Corolla», їдучи автошляхом поблизу с.Сапогів не належно стежив за дорожньою обстановкою. Його іномарка раптово змінила напрямок руху і наїхала на дівчину, що саме переходила дорогу. Автомобіль мчав із швидкістю не менше 96 км/год.
Потерпіла померла на місці події на очах у батька, що був у той час неподалік.
Вироком Борщівського районного суду винну особу засуджено до 7 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 2 роки.
 
Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.