У Тернополі перевірили 12 об’єктів торгівлі та закладів харчування. Що виявили?

Опубліковано в Новини 20.06.2020

Спільною мобільною групою у складі представників управління торгівлі, поліції, Держпродспоживслужби та муніципальної інспекції 18 червня було проведено перевірку 12 об’єктів у Тернополі. 

Серед них – заклади громадського харчування, торгово-розважальні центри, а також ті об’єкти торгівлі, щодо яких надійшли скарги через онлайн-форму повідомлень на сайті міської ради.

18 червня у Тернополі було проведено обстеження ТРЦ «Подоляни», ТРЦ «Райцентр», ТРЦ «Торба», заклади громадського харчування: «Рандеву», «Автопорт», «Б'янко», «На майдані», «Бульвар», «Проспект». Також додатково були проведені перевірки у закладах: «Епіцентр», «Файне місто», «Рукавичка», «Парус».

З представниками даних закладів проведено профілактичні бесіди щодо обов’язкового дотримання санітарно-епідеміологічних норм та термінового усунення виявлених порушень.

Нагадаємо, що мешканці можуть повідомляти про виявлені ними факти недотримання суб’єктами господарювання правил карантину. Повідомити про це можна анонімно через спеціальну форму: https://forms.gle/oWyyBruLnfVPShqc6.

Фото: ТМР

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.