Чи варто посилювати карантин: що думають тернополяни

Опубліковано в Новини 19.06.2020

Перші послаблення карантину відбулися не так давно, однак з того часу кількість виявлених випадків коронавірусу в Україні знову почала стрімко зростати.

«Сорока» поцікавилася, що про ймовірне жорстке посилення карантинних обмежень думають тернополяни. ⠀

– Якщо б ввели посилений карантин, то це допомогло б уникнути ще більшої кількості випадків коронавірусу. Адже з послабленням обмежень інфікованих стає дедалі більше. Я не розумію людей, які заходять в заклад без маски. Якби було все зачинено, не хворіло би так багато людей, каже тернополянка Юля.

– Ставлюся до цього позитивно! Заради своєї безпеки та заради безпеки близьких мені людей я згідна сидіти дома. Якщо не ми самі це зупинимо, то хто це зробить за нас? вважає тернополянка Діана.

– Посиленення карантину – це знову шанс для змін. Це можливість зважити всі «до» і «після» карантину: зупинитися і оговтатись від того, що робили до цього, адже якщо карантин повернули – ми знову живемо неправильно! каже Христина.

– Я приймаю з розумінням усі посилення карантину. Бо ситуація - невтішна. Якщо кількість хворих постійно зростатиме, то краще побути вдома. Усі втрати - незначні у порівнянні з людським здоров‘ям і життям, пояснює Ірина.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 soroka
В "УДАРі Віталія Кличка" порушили питання збільшення представництва жінок в органах влади
Гендерна рівність та соціальна інклюзія – важливі складові демократичного розвитку суспільства та партійного будівництва зокрема.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.