На Тернопільщині вандали зіпсували альтанку

Опубліковано в Новини 19.06.2020

На набережній поблизу парку «Моклеків» у Чорткові вандали зіпсували нову альтанку.

Про це повідомляють у Чортківській міські раді.

Лише декілька днів тому на набережній, що поблизу парку «Моклеків», з’явилося п’ять нових альтанок та мангалів. Невдовзі тут з’явиться куточок, де можна буде влаштувати пікнік та помилуватися природою. Поки що облаштування території триває.

Та навіть це не зупинило хуліганів, які не цінують чужої праці. Уранці, 19 червня, коли комунальні служби міста прийшли на набережну, щоб продовжити роботи з благоустрою, вони виявили, що одну із альтанок вже встигли зіпсувати. Ймовірно, що тріщини та діри на конструкції з’явилися вночі. Важко зрозуміти мотиви порушників, які там відпочивали.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 soroka
В "УДАРі Віталія Кличка" порушили питання збільшення представництва жінок в органах влади
Гендерна рівність та соціальна інклюзія – важливі складові демократичного розвитку суспільства та партійного будівництва зокрема.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.