У лікувальних закладах Тернополя зросла кількість хворих на COVID-19

Опубліковано в Новини 18.06.2020

Під час засідання міського оперативного штабу начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Василь Даньчак проінформував про стан захворюваності у Тернополі на COVID-19.

Впродовж останніх 14-ти днів нові випадки захворювання на COVID-19 реєструються щодня, а пік за чисельностю заражень у місті було зафіксовано 6 червня - 15 нових випадків. За тиждень лабораторно підтверджено 64 нових випадки.

 

На амбулаторному лікуванні знаходиться 125 осіб, з них 12 дітей.

У КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої медичної допомоги» перебуває загалом 30 хворих: 25 тернополян і 5 жителів районів. Ще 1 людина перебуває у лікарні з підозрою на COVID-19.

У КНП «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня» перебуває станом на ранок 17 червня перебуває 1 пацієнт з підтвердженим COVID-19. Ще 8 пацієнтів у лікарні - з підозрою на коронавірус.

У КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня №3» перебуває 1 пацієнтка.

За даними сімейних лікарів на самоізоляції перебуває 313 осіб.

Завантаженість ліжок у лікувальних закладах складає понад 50%.

Госпітальні бази, що надають допомогу у лікуванні осіб з діагнозом «COVID-19», повністю забезпечені масками, респіраторами, костюмами біозахисту.

Днями Тернопільська міська рада передасть обласному лабораторному центру сучасну систему ПЛР в реальному часі CFX96 для проведення тестування жителів громади на COVI-19, яку придбали за кошти місцевого бюджету.

Фото: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.