Смертельна ДТП на Тернопільщині: зіткнулися чотири автівки

Опубліковано в Новини 18.06.2020
П'ятдесятидев'ятилітній житель Підволочиського району загинув в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Загиблий - водій автомобіля ВАЗ-2106.
 
Автопригода з потерпілими трапилася 16 червня близько 22:10 в селі Кам'янки на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка.
 
За попередньою інформацією, кермувальник легківки ВАЗ, рухаючись зі сторони Тернополя, на перехресті пригальмував, аби здійснити поворот ліворуч.
 
В цей час за цим автомобілем рухалося ще два транспорти. Водій вантажівки MAN, аби уникнути зіткнення, з'їхав у кювет, а мікроавтобус Peugeot Boxer за інерцією врізався в легківку. В результаті цього ВАЗ викинуло на смугу зустрічного руху, де він протаранив ще й вантажний автомобіль DAF.
 
Кермувальник ВАЗу загинув на місці події. Його пасажири та інші учасники автопригоди, на щастя, не постраждали. На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група. Водії попередньо тверезі. Проте в них відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.
 
Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.

Фото: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.