Держслужбовці з Тернопільщини розтратили понад 200 000 грн бюджетних коштів

Опубліковано в Новини 17.06.2020

За результатами проведеної перевірки дотримання бюджетного законодавства в установах Державної кримінально-виконавчої служби  виявлено, що службові особи філії державної установи «Центр охорони здоров’я ДКВС України» в Тернопільській області допустили розтрату бюджетних коштів у сумі понад 200 тис. грн.

За інформацією прес-слцжби Прокуратури Тернопільської області, лікарю філії понад 1 рік нараховувалась та виплачувалась заробітна плата і премії з коштів державного бюджету. Встановлено, що медичний працівник впродовж цього часу фактично не виконувала свої функціональні обов’язки.
Прокуратурою Тернопільської області внесено відомості до ЄРДР за фактом розтрати грошових коштів з попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 191 КК України. (Розтрата майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем).
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.