На Тернопільщині розшукують вандалів, які перерізали інтернет-кабель

Опубліковано в Новини 16.06.2020

У Бережанах через вандалів частина місцевих жителів залишилася без інтернету. Невідомі пошкодили кабель.

Про це повідомили на сторінці провайдера "МегаКом".

– Цієї ночі було пошкоджено оптичний кабель в кількох місцях, через що було припинено надання телекомунікаційних послуг абонентам з кількох вулиць Бережан. Якщо Ви бачили підозрілі дії людей по вулиці Братів Лепких (на перехресті з вулицями Кушніра, Чайковського та Героїв Майдану) - просимо надати інформацію в ТОВ "МегаКом" або в Бережанський відділ поліції ГУ поліції України в Тернопільській обл.. Винагороду за цінну інформацію, яка допоможе виявити диверсантів, гарантуємо! йдеться у повідомленні інтернет-провайдера.

Умисне пошкодження або руйнування телекомунікаційної мережі або технічних засобів телекомунікації або споруд електрозв'язку, які входять до складу телекоммережі, якщо такі дії спричинили припинення надання телекомунікаційних послуг - карається штрафом від 1 до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17.000-51.000 гривень) або обмеженням волі на строк від одного до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Ті ж дії, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або загальнонебезпечним способом, караються позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років), нагадує провайдер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.