На Тернопільщині відійшов у вічність кандидат наук

Опубліковано в Новини 12.06.2020

 

10 червня 2020 після тривалої хвороби помер кандидат технічних наук, доцент кафедри машиновикористання та технологій в сільському господарстві Бережанського агротехнічного інституту Віктор Іванович Солтисюк.

Сумну звістку повідомили на сайті навчального закладу та висловили співчуття рідним.

Довідка: Віктор Іванович Солтисюк народився 19.05.1963 року у с. Балин, Дунаєвецького району, Хмельницької області. Навчався у Бережанській Загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1. У 1985 році закінчив Кам'янець-Подільський сільськогосподарський інститут, факультет «Механізація сільського господарства» та здобув кваліфікацію інженера – механіка. У 1996 році закінчив Національний аграрний університет за спеціальністю професійне навчання та здобув кваліфікацію інженера-педагога. У 2009 році захистив кандидатську дисертацію за спеціальністю 05.05.11 – «Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва». У 2012 році присвоєно вчене звання доцента кафедри машиновикористання та технологій в сільському господарстві. Має 77 публікацій з них 45 наукового та 18 навчально-методичного характеру, у т.ч. 23 статті у фахових виданнях, 22 в інших, і посібник, 12 національних стандартів України, 5 патентів, відмінник аграрної освіти та науки ІІІ-ІІ ступеня.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.