Тернопільському скверу повернули взяте

Опубліковано в Новини 03.03.2016

Та ще й покращили.

Старі опори світильників, які впродовж тривалого часу не ремонтувалися, відреставрували та повернули на звичне місце у “Сквері Кобзаря”. 

Працівники КП “Тернопільміськсвітло” впродовж трьох тижнів працювали над відновленням старих зіпсованих іржею опор. А вчора, другого лютого, приступили до встановлення опор поблизу пам’ятника Тарасові Шевченка, повідомляє прес-служба управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР.

Нагадаємо, що минулого року відремонтували  фундамент пам’ятника Тарасові Шевченку у “Сквері Кобзаря”. Напередодні у сквері були розміщені оновлені урни для сміття, які чудово вписалися у загальний вигляд. У жовтні 2013 році була здійснена реконструкція площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку. Тоді вона була вимощена римським каменем та бруківкою, обрамлена квітковими клумбами по обидва боки від центрального входу, облаштована пандусом для людей з обмеженими можливостями, вдало доповнена ретро-світильниками, а ковані лавки стали справжньою окрасою скверу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.