Замість грибів – купи сміття: ліс на Тернопільщини засипали відходами (фото)

Опубліковано в Новини 23.05.2020

Житель Шумщини пішов в ліс на гриби, але замість них знайшов купи сміття.

Будівельний непотріб, пластикові пляшки та папір лежали просто посеред лісу. Серед сміття були й квитанції за оплату комунальних послуг із зазначеним прізвищем та ім’ям ймовірного власника відходів.

Про це Andrey Vaschenko повідомив у фейсбук-спільноті "Типовий Шумськ" та оприлюднив фото.

У коментарях користувачі засуджують тих, хто залишив це сміття та просять нарешті схаменутися.

– Люди,чому ви не можете чи не хочете зрозуміти, що Україна – це не тільки вишиванка. Це, в першу чергу, повага до самого себе і до ближнього свого, любов. Прибирайте після себе. Починайте кожен з себе і всі разом будуймо нашу рідну Україну, – прокоментувала Галина Счастна.

– І це не тільки в Шумську, це скрізь. Давайте винити президента, владу, а, може, пора уже почати з себе. Мені уже на 80 повернуло,виросла біля самісінького лісу, але такого страхіття не було. Схаменімося люди, це ж наші легені, – написала Марія Лукасевич.

Фото: Andrey Vaschenko

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.