«Не хочеться вірити»: у соцмережах відреагували на смерть голови райради з Тернопільщини

Опубліковано в Новини 23.05.2020

Вчора, 22 травня, внаслідок важкої недуги, спричиненої коронавірусом, пішов з життя голова Кременецької районної ради Стефанський Володимир.

У соціальних мережах колеги, друзі, близькі люди чоловіка висловили співчуття його рідним, а також поділилися теплими спогадами.

– Не хочеться вірити, мій розум відмовляється приймати цю сумну звістку, а серце огортає невимовним сумом. Не стало мого хорошого Друга дитинства, з яким ми пройшли немало стежок і залишилась чимало яскравих спогадів. В моїй пам’яті він залишиться назавжди як щирий, хороший, вірний, друг, який був завжди радий нашій зустрічі, написав ‎Vlad Velichuk‎.

– Я особисто і весь колектив музею Юліуша Словацького з великим сумом сприйняли звістку про те, що Володимир Стефанський покинув наш світ. Будучи головою Кременецької районної ради, завжди йшов назустріч міжнародним подіям, що відбувалися в нашому закладі, в Кременці і за його межами. Учасники українсько-польського "Діалогу двох культур" з глибоким співчуттям відреагували на його відхід. В пам'яті назавжди залишаться його щорічні публічні виступи перед представниками найвищих рангів України та Польщі. Він був комунікабельною, толерантною людиною, мудрим керівником. Матері, дружині, дітям, родині покійного - наші найщиріші співчуття. Нехай покоїться з Богом, – написала ‎Tamara Senina.

– Ти пішов, наш Друже... підвечір в Кременці падав дощ, то небо плакало за доброю людиною. Сумна звістка вразила кожного, хто Тебе знав. Дзвінок... нема і вже не буде. Лише спогади... Ти спілкувався з усіма, намагався допомогти, іноді був імпульсивним, але щирим. Був справжнім! – написала Ірина Скакальська.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.