Померла очільниця відомого товариства Тернопільщини

Опубліковано в Новини 15.05.2020

На 86 році життя відійшла у вічність Орися Петрівна СИНЕНЬКА, яка майже тридцять років була керівником Бучацької районної організації Товариства «Меморіал» імені В.Стуса.

Про це повідомляє Бучацька РДА.

– Ця енергійна, мудра, особлива жінка, яка стала прикладом безкорисливої любові до України для молодого покоління нашого краю, майже три десятиліття залишалася незмінним керівником Бучацької районної організації Товариства «Меморіал» імені В.Стуса. Дивує, захоплює і надихає інших її щоденна самопосвята служінню українській справі, наполегливість у виконанні місії збереження пам’яті про звитягу борців за волю України для майбутніх поколінь. Вражають обсяги зробленого… Так оцінювали цю неймовірну жінку друзі та колеги. Колектив працівників Бучацької районної державної адміністрації висловлює щирі співчуття рідним з приводу непоправної втрати - смерті найдорожчої людини. Розділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами! – йдеться у повідомленні.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.