Поліцейського з Тернопільщини оштрафують за те, що не тримав рот на замку

Опубліковано в Новини 31.08.2016

За розголошення конфіденційної інформації.

За принципової позиції прокуратури апеляційним судом Тернопільської області залишено в силі рішення суду першої інстанції про притягнення до адміністративної відповідальності працівника Національної поліції за вчинення корупційного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.172-8. Кодексу України про адміністративні правопорушення, зазначила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Нагадаємо, що Тернопільською місцевою прокуратурою спільно із працівниками УВБ в Тернопільській області ДВБ НП у червні цього року викрито діючого працівника Національної поліції у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення - незаконного розголошення особою у своїх інтересах інформації, яка стала їй відома у зв’язку із виконанням службових повноважень. 
 
Суд погодився із доводами прокурора та визнав працівника Національної поліції винним у вчиненні адміністративного правопорушення та наклав адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.