Тернополянам не дали заробити «запальний» мільйон

Опубліковано в Новини 31.08.2016

З метою посилення контролю у сфері виробництва і обігу підакцизних товарів та детінізації вказаної сфери триває спецоперація з припинення незаконного виробництва та розповсюдження фальсифікованої підакцизної продукції «Акциз – 2016».

Так, у ході її проведення нещодавно співробітниками податкової міліції спільно із працівниками управління аудиту та відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів встановлено факти зберігання з метою збуту дизпалива та скрапленого газу фізичною особою-підприємцем без застосування реєстраторів розрахункових операцій. Крім цього, на вказаних автозаправних комплексах був відсутній дозвіл на устаткування підвищеної небезпеки і, відповідно, дозвіл на виконання робіт на ньому.

За результатами проведених заходів вилучено 78 тисяч літрів газу пропан-бутан вартістю 85 тис. грн, дизельне пальне – 39 тис. літрів на суму 819 тис. гривень, обладнання автомобільного газозаправного комплексу та обладнання для заправки автомобілів дизпаливом. Загальна вартість вилученого пального склала 904 тисячі гривень.

Головне управління ДФС у Тернопільській області звертається до усіх громадян з проханням повідомляти про виявлені факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів телефонуючи на сервіс «Пульс» за тел.: (044) 284 00 07 та за номером телефону (0352) 43 03 69, а також у письмовій формі на адресу Головного управління ДФС у Тернопільській області (46003, м. Тернопіль, вул. Білецька, 1).

Відділ організації роботи

 

Головного управління ДФС у Тернопільській області 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.