«Криваве сафарі»: на Тернопільщині молоді люди вбили тварину та відзняли це на відео

Опубліковано в Новини 22.04.2020

У мережі інстаграм, користувачка під нікнеймом “olla.lllll” опублікувала відео, на якому вона разом із водієм авто зі зброєю влаштувала погоню за зайцем у полі села Байківці, що неподалік Тернополя.

Про це повідомляють у спільноті UAnimals та просять допомогти встановити особи цих людей.

– Вбивці розважались у саме свято Великодня, під час карантину та (!) у сезон тиші, коли будь-яке полювання є забороненим, адже тваринний світ активно розмножується і ці вбивці могли залишити безпомічних зайченят без матері… На відео видно, як живодери женуться за бідною твариною, підстрелюють та сміються над нею, коли та мучиться перед смертю... Крім того, на відео частково видно лице водія авто та дівчину, що його супроводжувала, коли та позує біля мертвого тіла тварини… - йдеться у повідомленні.

ГО “ЮАенімалс” направляє заяву до Головного управління Поліція Тернопільської області за порушення ст. 39 ЗУ «Про тваринний світ», Кодексу України про адміністративні правопорушення, статті 5 та 20 ЗУ «Про захист тварин від жорстокого поводження».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.