Біатлоністи гідно представляють Тернопільщину на всеукраїнському рівні

Опубліковано в Новини 29.08.2016

Традиційні Всеукраїнські змагання з літнього біатлону пам’яті майстра спорту міжнародного класу Романа Звонкова пройшли в Сумах на лижній базі «Динамо». Як розповів директор Тернопільської ОДЮСШ з біатлону Анатолій Яцина, турнір відбувався у досить важку погоду - старти супроводжувалися сильним дощем, через який організаторам навіть довелося вносити зміни в програму. Однак це не завадило вдалому виступу тернопільських біатлоністів.

Так у спринті (лижоролери) на 7,5 км серед старших юнаків вихованець Тернопільської ОДЮСШ з біатлону Руслан Бригадир виборов бронзову медаль. Серед юніорів на дистанції 10 км ще один вихованець Тернопільської ОДЮСШ з біатлону Назарій Цебринський був четвертим. Тренуються спортсмени під керівництвом тренера-викладача Назарія Бурика.

 

Серія літніх стартів в Україні цими днями продовжується в Чернігові, де проходить літній чемпіонат країни серед юнаків і дівчат пам’яті Бориса Михайловича Зоріна.

Джерело

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.