У Тернополі у ДТП загорілося авто

Опубліковано в Новини 29.08.2016

Травми отримали учасники аварій, які за вихідні трапилися у місті та області.

Чотири у підсумку дорожньо-транспортні пригоди, у яких постраждали люди, зафіксували правоохоронці краю за минулі вихідні, повідомили в секторі комунікацій ГУНП області.

27 серпня у Тернополі зіткнулися автомобіль та велосипедист. Про автопригоду правоохоронцям о 10 годині повідомили учасники ДТП.

Слідчо-оперативна група встановила, що водій автомобіля «МерседесСпрінтер» проїжджаючи перехрестя на вулиці Котляревського, зіткнувся з велосипедистом. У результаті травми отримав 29-річний власник двоколісного транспорту. Тернополянина з закритим переломом передпліччя та тріщинами ребер доравлено в міську лікарню.

У Копичинцях 28 серпня під колеса іномарки потрапив неповнолітній. 14-літній мешканець міста не переконався у безпечності руху виїжджаючи з вулиці на головну дорогу та потрапив під колеса автомобіля «Мазда». Хлопчика з переломом правової ключиці та забоями доправили доКопичинецької лікарні.

Дорожньо-транспортну пригоду за участі мотоцикла «Хонда» та автомобіля «Таврія» у неділю задокументували тернопільські правоохоронці.  Водій «ЗАЗ рухаючись по вулиці Живова у напрямку тернопільського ставу, допустив зіткнення з двоколісним транспортним засобом. Унаслідок зіткнення загорілося авто. Власника мотоцикла, 35-річного мешканця Зборова з численними тяжкими травмами доправлено до медзакладу. За медичною допомогою до лікарів звернулися водій та вагітна пасажирка автомобіля.

У водіїв взято забір крові на вміст алкоголю.

Не впорався  керуванням та допустив наїзд на пішоходів водій авто «Мерседес». Подія трапилася 28 серпня близько 12 години у селі МшанецьТеребовлянського району. Водій іномарки, мешканець Волинської області на трасі перетнув зустрічну смугу та на узбіччі збив двох пішоходів. Дві місцеві мешканки з численними переломами та рваними ранами голови доправлені в Тернопільську обласну лікарню та в травматологічне відділення Теребовлянської лікарні.

Правоохоронці встановлюють детальні обставини усіх автопригод. Слідчі дії тривають

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.