«Ніби з “Градів” стріляли»: вночі у Тернополі запускали феєрверки

Опубліковано в Новини 02.04.2020

Попри загальнонаціональний карантин, у Тернополі невідомі запускали феєрверки.

Звуки пострілів у ніч з 31 березня на 1 квітня чув тернополянин Ромко Задорожний. Про це він повідомив у спільноті «Тернопільські плітки».

– Ще ніколи так чітко не відчував, що живу в такому волелюбному та непокірному місті. Схиляю голову. Браво, – написав чоловік.  

У коментарях користувачі обурюються таким вчинком містян та зазначають, що також чули постріли феєрверків вночі.

– Люди, ви пишете, що чути було і на Канаді і на Східному. Живу на Дружбі (біля Парку здоров’я), чути було так, ніби, з Градів стріляють. Уявіть, як тим людям, що живуть на Тарнавського. Нормальний такий розмах, нє? написала Anastasia Yatyshchuk.

– Я думала, що після побаченого відео, як наші тернополяни під час карантину відпочивають дружними стадами біля озера в надзвичайний стан, вже не здивуюсь нічому... Але ж ні – з‘явились ще ідіоти, яким треба було відсвяткувати їх день – день дурня... вистрілами, – прокоментувала Julie Oliynyk.

– Люди, отямтесь! Ви не уявляєте, що це таке... Мілан порожній, люди вже по п'ять тижнів не виходять з квартир, з місячними дітьми сидять зачинені, аби не заразитись, покупку необхідних продуктів роблять on-line... А вам до свят... до феєрверків... написала Elena Yanchuk.

Фото: з відкритих джерел 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

22.04.2024 soroka
Не лише за бюджетні кошти: Надал особисто від себе передає допомогу на фронт
На днях мер Тернополя Сергій Надал передав бійцям 16-го окремого батальйону генератор та старлінк з…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.