Помер знаний тернопільський викладач та музикант

Опубліковано в Новини 31.03.2020

Відійшов у вічність викладач Тернопільського музичного коледжу ім. Соломії Крушельницької Ярослав Ілліч Ящишин.

Сумну звістку повідомили на сайті навчального закладу та висловили співчуття рідним.

– Завжди будемо пам’ятати як висококваліфікованого педагога, порядну, добру і чесну людину, яка завжди прийде на допомогу. Вічна пам’ять… – йдеться у повідомленні.

Ярослав Ящишин закінчив Львівську консерваторію ім. М. Лисенка. З 1966 по 1986 рр. працював директором школи і викладачем по класу баяну. Був керівником камерного оркестру, тріо бандуристів. Постійним акомпоніатором-баяністом творчих колективів в школі і місті. Серед його випускників: Олег Крамар – керівник вокальної студії “Шанс”, Олександр Дровалюк – викладач музичної школи, Михайло Мандзій – викладач Бучацької музичної школи, Василь Зарудний – директор будинку культури “Залізничник”

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.