Версія для друку

Тернопільські онкологи просять допомоги – не вистачає масок, рукавиць та дезінфекторів

Опубліковано в Новини 26.03.2020

В умовах карантину Тернопільський обласний онкологічний диспансер продовжує надавати медичну допомогу пацієнтам з онкологією, включаючи хірургічне лікування, хіміотерапію, променеву терапію та інші методи спецлікування, бо відтермінування несе серйозний ризик здоров’ю та життю пацієнтів.

Однак наразі медзаклад недостатньо забезпечений засобами індивідуального захисту та дезінфекційними розчинами. Колектив онкодиспансеру просить допомоги у небайдужих людей.

– Онкологічні пацієнти під час та після проведення лікування, маючи ослаблений імунітет та знижену опірність організму, є дуже вразливою групою населення, тому потребують посиленого захисту від зараження вірусними інфекціями. В даний час онкологічний диспансер має велику потребу в засобах індивідуального захисту (маски, респіратори, захисні окуляри, рукавиці, халати), дезінфекційних розчинах для прибирання та обробки рук. За умови подальшого поширення коронавірусної інфекції наявних запасів та ресурсів не вистачить для організації безпечних умов перебування пацієнтів та роботи медичного персоналу лікарні. В зв’язку з ситуацією, що склалася, звертаємося до всіх, хто має можливість долучитися до благодійної допомоги нашому закладу для закупівлі вкрай необхідних засобів. Наперед дякуємо усім небайдужим! – йдеться у повідомленні.

Реквізити для перерахунку коштів UA273387830000026008055126842, Банк АТ КБ «Приватбанк» – благодійний рахунок КНП "Тернопільський обласний клінічний онкологічний диспансер» ТОР.