На Тернопільщині власник будівельного магазину ігнорував правила карантину

Опубліковано в Новини 26.03.2020

Вчора, 25 березня, у Борщеві правоохоронці склали адміністративний протокол на власника магазину будівельних матеріалів, який всупереч вимогам законодавства продовжував ведення господарської діяльності.

Власник заздалегідь був попереджений мобільною групою про недопущення порушень правил карантину, але свідомо ігнорував їх. Тепер власника чекає суд, який і визначить точну суму штрафу – від 17000 до 34000 грн. згідно ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, повідомляють у Борщівській міськраді.

Правоохоронці та місцева влад вкотре звертаються до усіх суб'єктів господарювання з вимогою звернути увагу на обмеження щодо їхньої діяльності та дотримуватись заходів безпеки і режиму карантину.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.