Жителів Тернопільщини закликають долучитися до всесвітньої молитви

Опубліковано в Новини 25.03.2020

Папа Римський закликав усіх християн світу одночасно прочитати «Отче наш» 25 березня опівдні  (13.00 за  Києвом).

– Запрошую вимовити «Отче наш» 25 березня опівдні, сказав Святіший Отець Франциск.

Папа Римський Франциск закликав усіх християн світу спільно помолитися за закінчення пандемії коронавіруса. З такою ініціативою Глава Католицької Церкви виступив у традиційному недільному зверненні до віруючих «Ангел Господній», яке в третій раз поспіль через карантин транслювалося онлайн і в телеефірі, повідомляє Уніан з посиланням на TUT.by.

– У ці дні випробування, коли все людство зіткнулося із загрозою пандемії, хочу запропонувати всім християнам возз'єднатися у зверненні до небес. Запрошую всіх глав церков, всіх християнських громад, християн усіх конфесій звернутися до Всевишнього, помолившись одночасно. Запрошую вимовити „Отче наш“ 25 березня опівдні», — сказав Франциск. Він також оголосив, що в п'ятницю, 27 березня, особисто здійснить молитву з балкона собору Святого Петра. «На пандемію вірусу ми хочемо відповісти пандемією молитви і співчуття, додав Понтифік.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.