У Тернополі можуть повністю зупинити рух громадського транспорту

Опубліковано в Новини 18.03.2020

Від сьогодні, 18 березня, у маршрутних автобусах Тернополя не можна перевозити одночасно більше 10-ти людей, у тролейбусах – більше 20-ти.

Про це повідомив міський голова Сергій Надал. Він наголосив на тому, що міськрада моніторитиме виконання рішення.

– Я закликаю тернополян обмежитися у поїздках громадським транспортом. Лише за крайньої необхідності вирушайте в дорогу. Вхід у транспорт буде через передні двері. Розумію, що контролювати процес водіям буде важко, проте ми змушені йти на радикальні міри. На жаль, вранці тернополяни не дотрималися рекомендацій і заходили у транспорт, навіть, коли бачили, що пасажирів уже багато, – написав Сергій Надал.

Очільник Тернополя також повідомив, що рух громадського транспорту можуть взагалі відмінити, як це уже зробили у містах-сусідах.

У коментарях під дописом мера тернополяни повідомляють, що вранці людей в транспорті їхало значно більше.

– Ніхто не буде дотримуватися правил, ні перевізники, ні люди. Сьогодні 18 маршрут о 7:20-7:40 ранку, приблизна кількість 20-22 людей. Будь-ласка, вжийте жорстких заходів, немає часу експериментувати, – написала Інна Кривик.

– Я чомусь не розумію про цю кількість. Наприклад 18 маршрут з «кемпінгу» їде. 10 людей сіли на першій зупинці, то в центрі і т.д людей вже не пустять, - прокоментувала Христина Конопніцка.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.