На Тернопільщині фірма колишнього нардепа ремонтує дорогу у зливу (фото, відео)

Опубліковано в Новини 14.03.2020
У мережі Фейсбук, у групі "Бучацькі справи", місцеві жителі масово скаржаться на ремонт дороги у своєму районі.

Справа в тому, що жителі опублікували відео, на якому видно, як сьогодні у Бучацькому районі, що на Тернопільщині, працівники приватної структури ТОВ "Глобал Білд Інжиніринг" ремонтують дорожне покриття, кидаючи свіженький асфальт прямо у калюжі, бо на вулиці злива.

На запитання місцевих жителів, що проїжджали на даній ділянці дороги, до працівників приватної фірми, які займаються ремонтом, чому ж вони працюють у дощ, ті тільки знизували плечима і посилалися на вказівки керівництва.

До слова, ремонтує дану ділянку дороги - ТОВ "Глобал Білд Інжиніринг". За даними YOU Control, керівником фірми є Гладун Павло Ярославович, а серед засновників підприємства - Лотоцький Дмитро Романович та Лисак Надія Ярославівна. Статутний капітал підприємства становить 10 мільйонів гривень. 

Та відомо, що насправді, підприємство належить колишньому меру Тернополя та у минулому нардепу - Роману Заставному. 

Чому працівники компанії, яка належить такій поважній особі, ремонтують дорожне покриття у зливу, залишається загадкою. Чи то така нова технологія, чи сучасний асфальт, що дощу не боїться, сказати важко, так само як важко спрогнозувати довговічність такого асфальтового покриття. 

Та у мережі жителі Бучацького району масово пишуть скарги на "нову та сучасну" технологію укладання асфальту у калюжі працівниками фірми ТОВ "Глобал Білд Інжиніринг".

Детальніше у відео за посиланням тут

https://www.facebook.com/groups/bspravy/permalink/2572502276193986/

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.