Померла 16-річна жителька Тернопільщини, яка п’ять років боролася з раком

Опубліковано в Новини 10.03.2020

Вчора, 9 березня, померла 16-річна Вікторія Нога з села Білобожниця, що на Чортківщині.

Кілька років тому лікарі поставили дитині страшний діагноз: злоякісна гліома правої півкулі головного мозку. Понад п’ять років дівчина боролася з онкологією, пройшла десятки курсів хіміотерапії, повідомляє Чортків City.

– Багатo дoпoмагали зі збoрoм кoштів на дoрoгoвартісне лікування oднoсельчани, благoдійні oрганізації, церкви, мешканці райoну. На жаль, смерть виявилася сильнішoю... Надзвичайнo бoлюча втрата для батьків, рoдини, oднoкласників, друзів, сільчан та усіх, хтo знав Віктoрію. Царство Небесне і вічна пам`ять Вікусі, яка тепер стане одним із небесних Ангелів-хоронителів, йдеться в повідомленні.

Панахиду за упокій душі буде відслужено сьогодні, 10 березня, о 19-й годині. Похорон відбудеться 11 березня, о 12-й годині у с. Білобожниця.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.