«Ох, цей монтаж»: тернопільський стоматолог розкрив правду про участь у популярному шоу

Опубліковано в Новини 25.02.2020

Відомий тернопільський холостяк – стоматолог Руслан Павлишин розповів про участь у шоу «Одруження на осліп».

На своїй сторінці у Instagram тернополянин написав, що велику роль в «Одруженні на осліп» відіграє «магія монтажу».

– Так, звичайно що спілкування і симпатії на той момент були, але серйозних відносин у мене ПІД ЧАС проекту НЕ БУЛО. Наш випуск змонтували таким чином, що моя «дружина» залишила обручку, а я вирішив продовжити наше спілкування. Насправді, обручку я НЕ ЗАЛИШИВ! Це все магія монтажу. Сценарію у нас не було, якщо не враховувати підказки режисера і планування нашого тижня. Все було в реальному часі, наші сюрпризи один одному були справді неочікуваними. Під час проекту ми спілкувались лише в той час, коли безпосередньо проходили зйомки. Як ви вже могли зрозуміти, Олена була зайнята «блогерством» і роботою. Отже, і після проекту ми жодного разу не зустрічались і не спілкувались, – написав Руслан Павлишин.

Також холостяк додав, що деякі його фрази вирвали з контексту.

– Ох цей монтаж. Дуже багато діалогів, сцен і навіть сюрпризів у програмі не показали. Можливо через брак ефірного часу. Дуже багато моїх фраз, діалогів і монологів перетворились у 2-3 секунди не завжди влучних коментарів. Моя фраза про подругу була також вирвана з контексту, і, на мою думку, дуже влучно. На тій вечірці у нас виник конфлікт через те, що дівчина перебивала мене і вела себе не культурно по відношенню до мене і усіх присутніх на знімальному майданчику, – написав Руслан Павлишин.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.