Небезпечна безпека: у пабі «Файне місто» охоронець-спортсмен відгамселив відвідувача (відео)

Опубліковано в Новини 31.01.2020
Посиденьки у популярному тернопільському пабі «Файне місто» вночі, 14 січня, завершилися для відвідувача побиттям.

Тілесні ушкодження клієнту наніс охоронець, а потім разом із «помічником» виніс чоловіка на зовнішню територію закладу та залишив його там. Про це нашому виданню повідомили відвідувачі, які надали відео, яке зняли одразу після інциденту.

Як стало відомо журналістам «Тернополян», фігурант побиття – тернопільський боєць Вадим Остапчук, який минулого року брав участь у “Кубку Буковеля” з фрі-файту. На згаданих змаганнях він бездарно програв, і, вочевидь, хлопець сплутав тернопільський паб із килимом для сутичок, або ж вирішив згадати улюблені ударні прийоми.

У «Файному місті» запевняють: «ніхто нікого не бив».

– Такого випадку в нас не було. Цієї інформації підтверджувати не буду, бо ніхто нікого не бив,  зазначила керуюча закладом.

Як розповіли свідки події, виникла досить цікава ситуація і з законністю роботи “недоспортсмена” Вадима Остапчука. Як виявилося, він не працює офіційно охоронцем і не має офіційного працевлаштування. Послуги охорони надає невідома громадська організація. На “Кубку Буковеля” Вадим представляв клуб “Ясуни”.

Після інциденту, у “Файному місті” заявляли, що ГО надає охорону безкоштовно. На аудіозаписі, які нам надали наші джерела, добре чути як працівники закладу харчування всіма силами не хочуть допомагати правоохоронним органам.  

За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці оббивають пороги закладу, та співпрацювати з ними охоронець-фрі-файтер не поспішає. Аби уникнути відповідальності, він вирішив поки не повідомляти свої повні анкетні дані. У зв’язку з цим повістку для допиту наразі йому не можуть вручити. Попри це, рано чи пізно Вадиму Остапчуку таки доведеться відповідати перед законом.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.