Тернополянам зменшать нарахування за воду та опалення

Опубліковано в Новини 18.12.2019

За результатами перерахунку за послуги опалення та постачання гарячої води тернополянам повідомляють, що з жовтня по грудень 2019 року зменшиться нарахування плати за ці послуги.

Відтак, від 16 грудня буде проводитись нарахування плати за фактично відпущену теплову енергію, надані послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води. Тарифи будуть діяти для Споживачів тарифних категорій “населення” та “управителі багатоквартирних будинків” за жовтень, листопад та грудень 2019 року за діючими тарифами. Про це повідомляє  «Тернопільтеплокомуненерго».   

Таким чином, за результатами перерахунку нарахування за послуги з жовтня по грудень 2019 року зменшаться, про що Споживачі зможуть дізнатися через особистий кабінет на сайті підприємства, або дізнаються при отриманні рахунків. Не потрібно додатково звертатися на підприємство для здійснення перерахунку. Він буде проведений для всіх Споживачів послуг.

За умови відсутності заборгованості за послуги сума перерахунку зараховується в рахунок майбутніх платежів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.