В одному із супермаркетів Тернополя чоловік погрожував пістолетом охоронцю

Опубліковано в Новини 04.12.2019

Кримінальне провадження за частиною першою статті 129 ККУ слідчі Тернопільського відділу поліції розпочали щодо 38-річного мешканця одного з сіл Тернопільського району. Зловмисник погрожував пістолетом охоронцю супермаркету, коли той впізнав у ньому крадія.

28 та 30 листопада в одному із мережевих торгових закладів було скоєно крадіжки продуктів харчування. Про це співробітники маркету повідомили правоохоронців. 3 грудня охоронець помітив чоловіка, який потрапив в об’єктив камер спостереження під час вчинення попередніх крадіжок. Аби не дати зловмисникові знову вчинити протиправне, працівник охорони намагався затримати його до приїзду поліції. Та реакція лиходія була непередбачуваною: той вийняв з кишені предмет, схожий на пістолет, і став погрожувати вбивством, повідомляють у поліції.

Поліцейські прибули на місце злочину оперативно. Зброю, якою погрожував 39-річний крадій, вилучили. Тепер зловмиснику доведеться понести відповідальність  не лише за вчинення майнових злочинів, а й за погрозу вбивством. Досудове розслідування триває.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.