«Не дайте плюнути в обличчя живим і  на могили мертвих», – доброволець Володимир Гуменюк

Опубліковано в Новини 21.10.2019

Під час урочистостей з нагоди вшанування добровольців Тернопільщини орденом «Лицарський хрест добровольця» нагородили 20 захисників України (17 – прижиттєво та 3 – посмертно).

Почесну відзнаку отримав тернопільський студент Гуменюк Володимир Володимирович, який від 18 років воює за нашу державу.

Володимир є добровольцем  ДУК «Правий сектор», його позивний «Історик».

Народився юний боєць у Тернополі 7 серпня 1997 року. Навчався у ЗОШ № 19 та Тернопільському національному технічному університеті ім. Івана Пулюя. На схід відправився потай від рідних. Пройшов бої у Донецькому напрямку: Мар’їнці та Авдіївці.

– Хочу попросити лише одне: не дати плюнути в лиця живим і на могили мертвих, – зауважив під час нагородження Володимир Гуменюк.

Зазначимо, що хлопець – неодружений, зараз Володимир Гуменюк продовжує навчання та живе мирним життям, проте у разі необхідності готовий знову піти у «гарячу точку», аби захистити свою державу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.