Версія для друку

Понад 40 юнаків з Тернопільщини урочисто провели до армії

Опубліковано в Новини 09.10.2019
У рамках цьогорічної осінньої призовної кампанії, сьогодні 9 жовтня, з обласного збірного пункту Тернопільського облвійськкомату урочисто відправлено юнаків на строкову військову службу до війська. Перші призовники, а їх понад 40, вирушили до навчальних центрів Збройних Сил України на Львівщину та Чернігівщину.
 
Проводжали тернополян до армії рідні, близькі, духовенство, керівництво області та міста.
– Держава потребує Вашої підтримки. Саме ви, молоді та завзяті, маєте стати опорою нашої Вітчизни. Ви відправляєтеся до війська, щоби навчитися боронити рідну землю. Дякую Вашим батькам за те, що виховали справжніх захисників, – звертаючись до присутніх зазначив тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Тернопільського обласного військкомату полковник Олександр Скумбрій.
Він також наголосив, що жоден із строковиків не служитиме у районі проведення операції об’єднаних сил в Донецькій та Луганській областях, а виконуватимуть завдання у пунктах постійної дислокації військових частин, які розташовані за сотні кілометрів від місця конфлікту.
Впродовж жовтня-грудня, доки триватиме осінній призов, до лав Збройних Сил та інших військових формувань України з Тернопільської області планується відправити близько 500 мешканців віком від 20 до 27 років.
 
Василь Лабай