У ДТП на дорогах Тернопільщини загинуло п'ятеро дітей

Опубліковано в Новини 29.09.2019
Правоохоронці Тернопільщини оприлюднили страшну статистику: з початку року на дорогах області сталось 160 ДТП, з потерпілими – 350, у яких  загинуло  68 людей. З них — 5 дітей.

Про це інформують "Тернополяни".

За словами заступника начальника управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції в Тернопільській області Юрія Бучковського, основними причинами аварій є порушення правил маневрування, керування авто у нетверезому стані, порушення правил проїзду перехресть, перевищення швидкості, недотримання дистанції тощо.

— З початку 2019 року трапилось майже сім десятків ДТП за участю неповнолітніх, з постраждалими — 47 із них. На жаль, у п’яти випадках загинули діти, — каже Юрій Бучковський.

До слова, в області стартує двомісячник безпеки дорожнього руху, в рамках якого патрульні посилено стежитимуть за дотриманням водіями правил дорожнього руху.

Фото: з відкритих джерел

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.