На Тернопільщині починають масштабний проект

Опубліковано в Новини 20.07.2016

Який принесе в область «нову енергію».

Під керівництвом першого заступника голови обласної державної адміністрації Івана Крисака  відбулась чергова нарада із представниками Національної енергетичної компанії ДП «Національна енергетична компанія «Укренерго» (замовника) щодо  будівництва об’єкту ПЛ 330кВ Луцьк північна Тернопільська з реконструкцією ПС 330 кВ « Тернопільська» па ПС 330кВ «Луцьк північна». Проходитиме вона на територіях Кременецького, Збаразького, Тернопільського та Зборівського районів Тернопільської області.
Як повідомили у відділі енергозбереження управління розвитку інфраструктури транспорту та енергозбереження облдержадміністрації, також участь у нараді взяли генеральний проектувальник ТОВ «Зв’язоктехсервіс», директор ДП «Тернопільський науково дослідний та проектний інститут землеустрою», директор ДАТ «Будівельна компанія «Укрбуд» ДП «Тернопільський промбудпроект» та голови районних державних адміністрацій вищеназваних районів.

 За результатом наради визначено наступні етапи будівництва зазначеної лінії електропередач: представлено проекти трьохсторонніх договорів та надано на опрацювання районним державним адміністраціям, оскільки вони виступають основними замовниками будівництва лінії.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.