У резонансній справі на Тернопільщині – четверо підозрюваних

Опубліковано в Новини 20.07.2016

Жорстоке побиття, що призвело до смерті громадського активіста не випускають з контролю громадськість та правоохоронці.

Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно чотирьох осіб, які підозрюються в умисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень депутату Кременецької міської ради, керівнику громадської організації «Народна Рада», від яких потерпілий помер, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

  Як уже повідомляла прес-служба прокуратури області, завдяки скоординованій роботі працівники прокуратури та поліції встановили 4 осіб, які обгрунтовано підозрюються у спричиненні депутату Кременецької міської ради, керівнику громадської організації «Народна Рада» тяжких тілесних ушкоджень, від яких потерпілий помер у лікарні. 
  Упродовж 7-9 червня правоохоронці затримали трьох підозрюваних у вчиненні цього злочину – це раніше неодноразово судимі жителі Дніпропетровщини. Судом їм обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту. 
  У суботу, 16 липня, правоохоронці затримали четвертого жителя Дніпропетровщини, який безпосередньо наносив потерпілому несумісні з життям травми. Затриманий теж неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, хуліганство та незаконне заволодіння транспортом. Від органів досудового слідства він переховувався у своїх родичів на Дніпропетровщині. 
   Рішенням суду йому обрано запобіжний захід – взяття під варту строком на 2 місяці. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.