На Тернопіллі чоловіка звинувачують у залякуванні дітей рушницею

Опубліковано в Новини 20.07.2016

Однак сам "винуватець" розповідає про петарди і курей.

Причину заплутаної суперечки між сусідами встановлюють правоохоронці Заліщиків, повідомив сектор комунікацій ГУНП у Тернопільській області. До них із заявою звернувся житель райцентру. Чоловік звинувачує сусіда у пострілах з мисливської рушниці в бік, де гралися діти.

За словами начальника Заліщицького відділення поліції Андрія Гожія, вони внесли подію до єдиного реєстру за фактом хуліганства.

Сам обвинувачуваний все заперечує. Чоловік - власник станції техобслуговування, а заяву на нього написали сусіди "через пліт". Останні постійно, каже він, випускають на його територію своїх курей. На прохання цього не робити - не реагували. Тому одного дня він вирішив прогнати птахів власним методом.

Обвинувачуваний стверджує, що почав кидати в курей петардами і саме їхні вибухи сусіди сприйняли за вистріли зі зброї.

Проте власники птахів стверджують, що чоловік використовував рушницю.

Що справді сталося між сусідами і чи використовував чоловік мисливську зброю, щоб налякати курей, стане зрозуміло після завершення слідства.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 soroka
В "УДАРі Віталія Кличка" порушили питання збільшення представництва жінок в органах влади
Гендерна рівність та соціальна інклюзія – важливі складові демократичного розвитку суспільства та партійного будівництва зокрема.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.