Чим Тернопільщина може привабити Угорщину?

Опубліковано в Новини 27.02.2016

Перспективи для співпраці з угорськими інвесторами обговорили в облдержадміністрації 26 лютого під час робочої зустрічі з послом Угорщини в Україні Ерно Кешкень.

Як зазначив голова облдержадміністрації Степан Барна, головними напрямками для проектів є сільське господарство, переробна галузь, спиртова галузь. Також планують залучати інвестиції у розвиток туризму.

- Тернопільщина – це центр Європи. Тому проекти будуть мати вигідні логістичні умови. Ми маємо потенціал у сфері сільського господарства, переробної галузі. Також відновлюємо спиртову галузь в області. Будемо раді спільним проектам у сферах туризму та культури, - продовжив голова ОДА.

Степан Барна подякував послу за підтримку бійців АТО з Тернопільщини та їх сімей.

- Протягом минулого літа 40 дітей з родин учасників АТО побували  в Угорщині на відпочинку. Цього року плануємо відправити 200 дітей. Також в Угорщині приймали на реабілітацію поранених військовослужбовців. Ми дякуємо за підтримку та розуміння, - додав Степан Барна.

 

Посла Угорщини запросили на бізнес-форум «Тернопіль-Інвест-2016», який проведуть у травні.  Ерно Кешкень зазначив, що радий співпраці та вивчатиме можливості для спільних проектів

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.