Смертельна ДТП трапилася у Тернополі на Об'їзній

Опубліковано в Новини 11.07.2016

Яка причина - встановлюють.

Одна людина загинула, а інша потрапила до лікарні в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася у Тернополі 8 липня близько 14:30. Про аварію на вулиці Об'їзній, навпроти готелю "Камелот", в чергову частину Тернопільського відділу поліції повідомила жінка, зазначли в ГУНП області.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група.

За інформацією правоохоронців, водій автомобіля «ВАЗ-21063», їдучиОб'їзною в бік Гаївського перехрестя, порушив правила дорожнього руху. Він пересік подвійну суцільну смугу та виїхав на зустрічну, де зіткнувся з автомобілем «OPEL Vivaro». В результаті удару "Жигулі" відкинуло назад на його смугу і він там протаранив ще й автомобіль «MERCEDES-Benz ML 500».

Водій вітчизняного авто, житель Тернопільського району 1963 року народження, загинув на місці події. Його пасажира-односельця з тілесними ушкодженнями, забоєм грудної клітки та іншими травмами у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення.

Аби витягнути загиблого та травмованого, рятувальникам довелося зрізати дах і двері автівки.

Медичний огляд водіїв-учасників ДТП з іномарок показав, що вони на момент зіткнення були тверезі. Стало погано вже під час освідчення і кермувальникуз «OPEL Vivaro». Його швидка також забрала до лікарні.

Подія внесена до ЄРДР за статтею 286 частина 2 ККУ - Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.