У Тернополі визначили «траєкторію руху» велосипедистів у Топільче

Опубліковано в Новини 08.07.2016

На доріжках, які зараз ремонтують.

Сьомого липня у Ресурсному центрі підтримки ОСББ з питань чистої енергії у місті Тернополі за адресою вул. Коперника, 1 відбулася зустріч експертної ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозбереження та енергоефективності, до складу якої входять Сидоренко Леонід (директор ПрАТ «Тернопільводпроект»), Накураш Іван (директор ТОВ»Добробудпроект»), Терлюк Михайло (голова громадської організації «Спілка голів об»єднань співвласників багатоквартирних будинків і будинкових комітетів «Взаємодія»), Дереворіз Михайло (директор приватного підприємства «Східний масив»), Грубінко Василь (доктор біологічних наук, професор, завідувач кафедри загальної біології та методики навчання природничих дисциплін Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка). 

Захід відбувся за участі у ньому фахівців управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР, відділу технагляду ТМР, координатора проекту «ВелоТернопіль» Юрія Суходоляка та ”вело-депутата” Назара Зелінки.  У рамках зустрічі під головуванням Михайла Дереворіза обговорювалися питання розвитку велоінфраструкутри у м. Тернопіль, а саме йшлося про варіанти облаштування велосмуг або велодоріжок на алеях у парку “Топільче”, де саме тривають роботи із капремонту. Присутні розглянули та вивчили проектну документацію на проведення капітального ремонту доріжки в парку “Топільче”.

Членами ради було заслухано пропозиції велоактивістів та проектантів та було прийняте спільне рішення щодо влаштування пішохідної доріжки в обох смугах з влаштуванням суміжної велосипедної доріжки в одній смузі з пішохідною доріжкою. Таким чином одна із доріжок зможе слугувати і для пішоходів, і для велосипедистів, інша доріжка залишиться для користування лише пішоходів. Розглядалися й інші варіанти, однак саме обраний варіант коригування велотранспортної інфраструктури буде рекомендовано виконавчому комітету Тернопільської міської ради використтаи під час проведення капітального ремонту доріжки в парку “Топільче” .

Відбулася зустріч робочої групи “Першочергові заходи по велоінфраструктурі на 2016 рік”

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.