Чоловіка, який поранив ножем тернополянина, триматимуть під вартою

Опубліковано в Новини 14.05.2019

Тернопільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень жителю м. Тернополя.

Як повідомляють у прес-службі Прокуратури Тернопільської області, 5 травня 2019 року близько 22 години в обласному центрі під час конфлікту 38-річний уродженець Луганської області умисно наніс два удари кухонним ножем в ділянку грудної та черевної порожнини своєму сусіду. Сварка відбулась через шум у квартирі, який начебто колись заважав винуватцю конфлікту.  Потерпілий отримав  поранення грудної та черевної порожнини, які  належать  до тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життята був госпіталізований.
Зловмисника  затримано у порядку статті 208 КПК України та повідомлено йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого 
ч.1 ст.121 КК України.
За клопотанням  слідчого, погодженого з прокурором Тернопільської місцевої прокуратури, підозрюваному у злочині  обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 Довідково: Санкція статті, інкримінованого злочину  передбачає покарання у виді  позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.