«Проштрафилися» вже більше десятка тернопільських правоохоронців

Опубліковано в Новини 26.02.2016

Правоохоронці задокументували факти систематичного вимагання хабарів за закриття кримінальних проваджень на стадії досудового розслідування. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Співробітники спецслужби встановили особи одинадцяти тернопільських правоохоронців, причетних до корупційної схеми.

 У рамках кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, проводиться понад сорок обшуків.

Зокрема, у службовому кабінеті заступника прокурора Тернопільської області вилучено п’ятдесят тисяч доларів США, за місцем проживання заступника начальника Головного управління поліції знайдено гранати та набої різного калібру.

 

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності всіх правоохоронців, задіяних у корупційній схемі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.