Версія для друку

Цілий причіп гуманітарної допомоги отримали малозабезпечені на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 02.04.2019

Цілий причіп гуманітарної допомоги отримали підопічні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шумського району, що на Тернопільщині.

Як повідомляють в Департаменті соціального захисту населення Тернопільської обласної державної адміністрації, необхідні речі для малозабезпечених установі передали представники благодійного фонду «Світло реформації».

– Одяг, взуття, постільну білизну, меблі та засоби реабілітації отримали підопічні Шумського терцентру від Благодійної організації – благодійного фонду «Світло реформації», – коротко прокоментували в Департаменті  Тернопільської ОДА.

Необхідні речі, передані від благодійної організації, доставлять соціальні працівники підопічним територіального центру в села Шумського району, що на Тернопільщині.

До слова, згідно постанови Кабміну від 29 грудня 2009 р. № 1417, територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) є бюджетна установа, яка утворюється для здійснення соціального обслуговування та надання соціальних послуг громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, за місцем проживання, в умовах стаціонарного, тимчасового або денного перебування.

Фото: Департамент соціального захисту населення Тернопільської ОДА.