Жінка, що побила державного виконавця при виконанні службових обов’язків, постане перед судом на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 23.03.2019

Кременецькою місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно жительки Підволочиського району за ч.1 ст.125 та ч.1 ст.343 КК України, яка здійснила вплив на працівника органу державної виконавчої служби з метою перешкодити виконанню ним службових обов'язків та спричинила йому умисне легке тілесне ушкодження.

Встановлено, що Підволочиським районним відділом державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Тернопільській області здійснюється виконавче провадження виконавчого листа Тернопільського міськрайонного суду щодо зобов’язання жителів Підволочиського району не чинити перешкод батьку в спілкуванні з його донькою, повідомляють у обласному відомстві прокуратури.
Водночас, наприкінці грудня 2018 року, під час чергової спроби батька побачитися із своєю донькою, бабуся неповнолітньої вирішила не підкорятися законним вимогам державного виконавця, а умисно нанесла їй декілька ударів обома руками в спину, після чого зловила обома руками за руки та умисно виштовхнула її з території свого домогосподарства, тим самим вчинила перешкоду державному виконавцю, у зв’язку із чим остання була вимушена припинити проведення виконавчих дій та спільно з стягувачем залишити територію господарства. Розслідування завершено.
  Довідково: Санкція ч.1 ст.125 КК України передбачає покарання у виді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт и на строк до одного року.
                   Санкція ч.1 ст.343 КК України передбачає покарання у виді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до одного року, або арешт на строк до трьох місяців.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.