Тернопільська "Нива" вийшла в наступний етап Меморіала Юста

Опубліковано в Новини 04.03.2019

"Нива" у непростому матчі здобула путівку у наступний етап турніру, але пропустила перший гол у розіграші.

Вперед тернополянам дозволив вийти швидкий гол Олексія Литовченка. Суперники втратили м'яч у центрі поля, чим негайно скористався Роман Волохатий, вивівши партнера на побачення з голкіпером. Свій шанс Литовченко не змарнував, обіграв воротаря та відправив м'яч у сітку.

Несподіванкою став доволі швидкий гол у відповідь від молодих моршинців. Щоправда, у епізоді з голом "Скали" не обійшлося без долі везіння. Віталій Полюга наважився на удар метрів із 20-ти і м'яч, зрикошетивши від захисника, потрапив у сітку — Механів був безсилий.

Однак, нічийний рахунок протримався рівно три хвилини. Тарас Радюк виконав довгу навісну передачу на дальню стійку, звідки Ігор Гатала у дотик переправив м'яч у ворота "Скали".

Збільшити перевагу у рахунку "Ниві" вдалося у сердині другого тайму. Автором забитого м'яча став Мирон Бідний, який у перерві замінив Ігоря Олексієнка. Нападник прийняв м'яч від капітана Мороза, обіграв суперника і одразу ж пробив у нижній кут з лінії штрафного майданчика — голкіпер суперника не врятував.

А крапку у грі за хвилину до фінального свистка поставив Литовченко, оформивши дубль. Цього разу Олексію асистував Олег Хруставка. Нападник "Ниви" з гострого кута зумів вразити ближній кут.

Свого суперника в 1/8 фіналу Меморіалу Ернеста Юста "Нива" дізнається у найближчий понеділок. Жеребкування цієї стадії відбудеться у Львові о 12:00.

Меморіал Ернеста Юста

2 березня 2019, Довге

"Скала U-17" – "Нива" 1:4

Голи: Полюга (14) — Литовченко (7, 89), Гатала (16), Бідний (71)

"Нива": Механів, Герт, Хохлов, Демчук, Радюк, Мороз, Кохман, Олексієнко (Бідний 46), Гатала (Хруставка 67), Волохатий, Литовченко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.