У Тернополі горе-мати відреклася від дитини, яку народила практично на вулиці

Опубліковано в Новини 22.06.2016

Пологи приймав ... чоловік.

19 червня тернополянка зателефонувала на службу 102 і розповіла про безпритульних чоловіка і жінку, які тиняються у дворі будинку, що на вулиці Б. Лепкого з крихітною дитиною. 

Патрульні виїхали на місце події. Жінка при собі жодних документів не мала. У чоловіка був лише протермінований паспорт. Він розповів патрульним, що сам прийняв пологи у дружини. Дитині лише один день від народження. У неї була погано обрізана пуповина і вона потребувала допомоги медиків. Інспектори викликали швидку, щоб обстежити матір і немовля. Коли пробили по базі, з’ясувалося, що це вже п’ята дитина 30-річної жінки. Однак її позбавили батьківських прав і діти виховуються у притулку. Доглядати за новонародженою мати теж не захотіла. У лікарні відразу написала відмову від дитини.

Після належного лікування дівчинкою будуть опікуватися соціальні служби. Її вже дали ім’я – Надійка.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.