На Тернопільщині дебошири у кафе били скло і лаяли офіціантів

Опубліковано в Новини 22.06.2016

Порушників покарають за хуліганство.

Хильнувши зайвого, двоє товаришів з Почаєва Кременецького району так розійшлися в місцевому кафе, що власникам довелося на деякий час закрити громадський заклад, аби втихомирити відвідувачів, звичайно, з допомогою поліцейських, та прибрати розбитий інвентар.

До правоохоронців надійшло повідомлення, що в одному з барів Почаєва захмелілі молодики вчинили дебош. На місці конфлікту поліцейські виявили двох жителів містечка, 1989 та 1992 років народження. Хулігани встигли не лише вилаяти офіціанта, який пробував втихомирити їх, а й побили скло на столику.

Похід до громадського закладу завершився для молодиків кримінальною відповідальністю. Щодо них розпочато провадження за частиною першою статті 296 ККУ - хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю. Карається таке діяння штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.